stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Novo mesto

Na meji ujeli 7 ilegalnih prebežnikov

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.09.2016 14:10

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 166 klicev. Obravnavali so štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so avtomobil kršitelju cestnoprometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

 Posredovali so zaradi 16-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu in sprožitev signalno varnostnih naprav.

VLOM
Na Foersterjevi ulici v Novem mestu je med 20. 9. in 22. 9. nekdo vlomil v lesen objekt ob stanovanjski hiši in odtujili tri motorne žage, tri kotne brusilke in akumulator. Lastnika je oškodoval za 1000 evrov.

NEZAKONITO PRESTOPILI DRŽAVNO MEJO

V kraju Cundrovec so brežiški policisti popoldne izsledili in prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo preko reke Sotle. Po zaključenem postopku so tujca predali hrvaškim varnostnim organom.

Okoli 19. ure so policisti Policijske postaje Krško v Krškem prijeli državljana Pakistana, ki je prav tako nezakonito prestopil državno mejo in ga predali hrvaškim varnostnim organom.

23. 9. nekaj pred 5. uro so policisti Policijske postaje Brežice med opravljanjem nalog varovanja državne meje pri Obrežju izsledili štiri državljane Albanije, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Po zaključenem postopku jih bodo prav tako predali hrvaškim varnostnim organom.