loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

oko Dobra karma

Veliki test: kako sami sebe vidite zares?

Grace Millane Svet24.si

Umorjena 22-letnica je bila vajena "grobega" seksa...

denar, denarnica, izpisek, plača Svet24.si

Misterij minimalne plače: kaj bo skrivala ...

ljudmila1 Dobra karma

Vse jo gane, tudi brezdomec, ki prosjači v parku

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

Kronika Novo mesto

Namesto 60, vozil kar 119 kilometrov na uro

Piše: PU Novo mesto, A.D.

Čas objave:
06.03.2019 12:33

Krški policisti so včeraj izvajali meritve hitrosti v bližini naselja Spodnja Libna, kjer je hitrost s prometnim znakom omejena na 60 km/h. Pri vozniku osebnega avta znamke BMW so izmerili hitrost 119 km/h.

O kršitvi cestno prometnih predpisov so z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Zakon o pravilih cestnega prometa za voznika, ki za več kot 50 km/h prekorači s prometnim pravilom ali prometnim znakom dovoljeno hitrost na cesti zunaj naselja, določa globo v višini 1200 evrov. Vozniku se izreče
tudi 18 kazenskih točk.

Prometna nesreča
Policisti PP Novo mesto so bili nekaj pred 7. uro obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov v Mirni Peči. Opravili so ogled in ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti 47-letnega voznika, ki je trčil v avtomobil 32-letne voznice. V nesreči sta se oba udeleženca lažje poškodovala.

Nezakoniti prehodi državne meje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Zilje, Miliči in Oštrc izsledili in prijeli 19 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s šestimi državljani Iraka, petimi državljani Alžirije, štirimi državljani Sirije in štirimi državljani Libije še niso zaključeni.