IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Kronika

Našli 35-letnega utopljenca

Piše: R.K.

Čas objave:
07.08.2023 06:55

Včeraj zvečer so v Ivanji vasi v občini Mirna Peč v narasli vodi reke Temenice našli utopljenca. Gasilci PGD Mirna Peč so pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto pri prenosu trupla do reševalnega vozila.

Zdravnik na truplu ni ugotovil znakov nasilja, vzrok smrti pa bo znan po opravljeni sanitarni obdukciji, so sporočili iz PU Novo mesto. Policisti so potrdili identiteto 35-letnega moškega z območja Mirne Peči in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo. Kot so naknadno pojasnili na Generalni policijski upravi (GPU), dosedanji podatki kažejo, da je bila njegova smrt posledica poplav.

Včeraj zgodaj popoldne je pri naselju Dole v občini Metlika osebno vozilo zapeljalo s ceste na brežino. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in avtovleki pri nalaganju vozila. Poškodovanih ni bilo.

Na območju Krškega pa je včeraj zvečer dvakrat gorelo. Malo pred 22. uro je v Vrbini gorel odpadni material, ki so ga gasilci PGD Videm ob Savi in PGE Krško pogasili. Gorelo je na površini okoli 20 kvadratnih metrov. Malo po 23. uri pa je v Wolfovi ulici v Leskovcu pri Krškem gorelo v kletnih prostorih stanovanjske hiše. Gasilci PGD Leskovec pri Krškem in PGE Krško so požar na napravi za razvlaževanje prostorov pogasili, prezračili prostore in pregledali objekt s termovizijsko kamero.