Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika

Odprl vrata avtomobila, vanje trčil motorist

Piše: R.K.

Čas objave:
24.03.2023 08:16

Včeraj so policisti obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Sevniški policisti so bili včeraj nekaj pred 10. uro obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Opravili so ogled in ugotovili, da je 60-letni voznik parkiral osebni avtomobil na parkirnem prostoru. V trenutku, ko je odprl vrata vozila, je mimo pripeljal 58-letni motorist, ki je trčil v vrata in padel. Lažje poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Policisti PP Krško so iz smeri Krškega proti Sevnici včeraj okoli 17.30 zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke Chevrolet. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo. Zapeljali so za njim in ga ustavili na območju Senovega. Med postopkom so ugotovili, da gre za 21- letnega kršitelja, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,90 miligramov alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Zaradi nedostojnega vedenja so mu izdali plačilni nalog.