gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

PIN številka ne sodi v denarnico

Piše: R.K.

Čas objave:
13.09.2022 13:16

Policisti so včeraj na številki 113 sprejeli 189 klicev, od tega je bilo 54 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Napačno parkiranje

Na Prešernovem trgu v Novem mestu so neznanci poskusili vlomiti v parkirni avtomat. Tudi, če bi jim uspelo, izkupička ne bi bilo ali pa bi bil boren. Poškodovani avtomati bodo popravili.

Tatvina iz avta, v denarnici pin številka

V Češči vasi so neznanci izkoristili deloma odprto okno na avtu (zaradi vročine) in iz avta vzel dve denarnici z dokumenti, bančnimi karticami in denarjem. V eni od denarnic so našli tudi pin številko, tako da so storilci še isti dan uspeli dvigniti 150 evrov. Tako so skupaj naredili za okoli petsto evrov škode.

Pomagali onemogli osebi

Gasilci PGD Trebnje so popoldne od prisotnosti policistov in sorodnikov na silo vstopili v stanovanje v Trebnjem, ker se tam živeča starejša oseba ni odzivala na klice, vrat pa se ni dalo odpreti. V stanovanju so našli 85-letnico, ki jo je pregledala dežurna zdravnica, preventivno pa so jo odpeljali še v zdravstveni dom na pregled.

Prepodili vlomilce

V torek zjutraj, nekaj pred peto, so prepodili vlomilce in stanovanjsko poslovnega objekta v novomeški Župnci. Hrup vloma je zbudil lastnike, kar je povzročilo, da sta dva zamaskiranca pobegnila. Odnesla nista veliko, sta pa z vlomom naredila za nekaj tisoč evrov škode na oknih in vratih.

Mejne zadeve in tujci

Policisti so dopoldne v Brežicah prijeli osem državljanov Kube, za katere so ugotovili, da so mejo prestopili na nezakonit način. V noči iz ponedeljka na torek so na železniški postaji Dobova prijeli državljana Maroka. Postopki s tujci še niso zaključeni.