stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika Novo mesto

Počilo pri tabletki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.03.2013 15:53

Na novomeški obvoznici, med krožiščem tabletka in Qlandijo, se je ob 15.35 uri zgodila prometna nesreča. Po dosedaj znanih informacijah naj bi bili v nesreči udeleženi dve vozili. Poškodovane so tri osebe. Na kraju so že reševalci, gasilci in policisti. 16.30h/ promet poteka izmenično enosmerno

Na novomeški obvoznici v smeri proti nakupovalnemu središču Qlandia, v Novem mestu, se je zgodila prometna nesreča. V trčenju dveh osebnih vozil so se tri osebe poškodovale.

Reševalci NMP ZD Novo mesto so jih odpeljali v novomeško bolnišnico. Gasilci GRC Novo mesto so kraj nesreče protinaletno in protipožarno zavarovali, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorja in do prihoda policistov usmerjali promet.


Ob 15.46 se je na cesti Hrastovica-Pijavica, na meji med občinama Mokronog-Trebelno in Sevnica, zgodila prometna nesreča. V čelnem trčenju dveh osebnih vozil sta se dve osebi poškodovali. Gasilci PGD Trebnje in PGD Mokronog so kraj dogodka protipožarno zavarovali, s tehničnim posegom razprli avtomobil in iz njega rešili sovoznika, odklopili akumulatorja, posipali razlite motorne tekočine in pomagali pri odstranjevanju poškodovanih vozil. Reševalci NMP ZD Trebnje so poškodovane oskrbeli in jih odpeljali v novomeško bolnišnico.

Ob 16.02 se je na cesti Novo mesto- Metlika, na Hrastu pri Jugorju, občina Metlika, zgodila prometna nesreča. V trčenju treh osebnih vozil se je ena oseba poškodovala. Reševalci NMP ZD Metlika so jo odpeljali v novomeško bolnišnico. Gasilci PGD Črnomelj so kraj dogodka protipožarno zavarovali, odklopili akumulatorje, posipali razlite motorne tekočine in pomagali pri odstranjevanju vozil s ceste.