Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Kronika Hrastnik, Dobrepolje

Ponoči gorelo v Hrastniku in Dobrepolju

Piše: Radio Krka/SPIN

Čas objave:
19.02.2017 08:54

Včeraj zvečer je zagorelo v stanovanju večstanovanjske zgradbe v Hrastniku. Reševalci NMP Hrastnik so na kraju oskrbeli občana, ki se je nadihal dima in občanko zaradi opeklin na roki. Gasilci so iz objekta evakuirali 7 oseb. Nekaj minut kasneje pa je zagorela stanovanjska hiša v Dobrepolju. V požaru je zgorelo celotno ostrešje in polovico bivalnih prostorov v pritličju.

Ob 22.54 je na cesti 1. junija v občini Hrastnik zagorelo v stanovanju večstanovanjske zgradbe. Občani so delno omejili požar pred prihodom gasilcev PGD Hrastnik mesto, Steklarna Hrastnik in Dol pri Hrastniku, ki so požar, ki je uničil stanovanje, dokončno pogasili, preventivno pregledali ostale prostore in iz objekta evakuirali sedem ljudi. Reševalci NMP Hrastnik so na kraju oskrbeli občana, ki se je nadihal dima in občanko zaradi opeklin na roki.

Včeraj ob 23.06 je v naselju Tržič, občina Dobrepolje, zagorela stanovanjska hiša. Posredovali so gasilci PGD Videm, Zdenska vas, Struge in Kompolje, ki so požar v velikosti okoli170 kvadratnih metrov pogasili. V požaru je zgorelo celotno ostrešje in polovico bivalnih prostorov v pritličju.