zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Kronika Novo mesto

Ponoči zasegli tri avtomobile

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.11.2016 13:19

Policisti so ponoči zasegli tri avtomobili, ukradenega pa zasegli na meji.

Med kontrolo prometa v kraju Smednik so krški policisti 21. 11. okoli 13. ure ustavili 55-letnega voznika osebnega avtomobila Peugeot. Ugotovili so, da kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,65 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli, na sodišče naslovili obdolžilni predlog in izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

Črnomaljski policisti so okoli 13. ure v kraju Čurile zasegli avtomobil 23-letnemu vozniku osebnega avtomobila znamke Peugeot. Med postopkom so ugotovili, da kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Avtomobil, ki tehnično ni bil brezhiben, so mu zasegli in napisali obdolžilni predlog.

Policisti so okoli 21. ure na Topliški cesti v Novem mestu kršitelju zasegli osebni avtomobil Renault megane. 21-letni kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je vozil pod vplivom alkohola. Izdali so mu plačilni nalog in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.


ZASEGLI UKRADEN BMW X6
Popoldne je na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje na vstop v Slovenijo z osebnim avtomobilom BMW X6 pripeljal 41-letni voznik iz Srbije. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila. Med preverjanjem v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil avtomobil ukraden v Italiji. BMW so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.