nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika

Požari in iskanje pogrešane osebe

Piše: R.K.

Čas objave:
11.02.2022 07:09

Včeraj so gasilci posredovali pri več požarih. Gorela je suha trava, saje v dimniku, smeti. Potapljači podvodne reševalne službe pa so iskali pogrešano osebo.

Včeraj ob 19.42 sta ob Cesti na Trato v Kočevju goreli suha trava in podrast na površini približno 4.500 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.

Ob 18.51 so v ulici Turopolje v Šentjerneju gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Šentjernej so pogasili saje in očistili dimnik ter okolico pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 18.17 so ob Poganški ulici v Novem mestu gorele smeti na površini okoli 100 kvadratnih metrov ter suha trava in podrast na površini okoli 150 kvadratnih metrov. Oba požara so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu.

Ob 15.11 so ob Zupančičevem sprehajališču v Novem mestu potapljači Podvodne reševalne službe Novo mesto na reki Krki nudili pomoč policiji pri iskanju pogrešane osebe.

Ob 14.43 sta ob Belokranjski cesti v Novem mestu goreli suha trava in podrast. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar na površini okoli 100 kvadratnih metrov.

Ob 13.03 sta se v Sadinji vasi v Semiču zaradi pregretja dimnika v stanovanjski hiši vnela lesen strop mansarde in del ostrešja. Gasilci PGD Kot - Brezje so odstranili ožgan les, pogasili požar ter objekt pregledali s termovizijsko kamero.