zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Kronika Novo mesto

Pretepal mamo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.06.2016 14:12

Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 140 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo s hujšimi telesnimi poškodbami in 6 prometnih ?nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Posredovali so zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. Kršitelju cestnoprometnih predpisov so zasegli avtomobil. Obravnavali so sume kaznivih dejanj nasilja v družini in tatvin. Posredovali so zaradi nesreče pri delu.

Nasilje v družini
Metliški policisti so včeraj 40-letnemu nasilnežu izrekli ukrep prepovedi približevanja materi, zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. Nasilnež je pretepel svojo mamo in jo poškodoval, nad njo je vršil tudi psihično nasilje. 40-letnega osumljenca bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Nesreča pri delu
Brežiški policisti so bili včeraj ob 8.30 obveščeni o nesreči pri delu na delovišču v Brežicah. Ugotovili so, da je 54-letnemu delavcu pri pretovarjanju na nogo padla armaturna mreža. Huje poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci. Policisti okoliščine se preverjajo, o nesreči so obvestili tudi delovnega inspektorja.

Zasegli ukraden audi A1

Na Mejni prehod za mednarodni cestni promet Obrežje je včeraj dopoldne na izstop iz Slovenije pripeljal voznik osebnega avtomobila Audi A1. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled vozila. Pri preverjanju v schengenskem informacijskem sistemu so ugotovili, da je bil avtomobil konec maja 2016 ukraden v Španiji. 36-letnemu vozniku iz Bolgarije so odvzeli prostost in ga pridržali. Avtomobil so zasegli in o ugotovitvah seznanili tožilstvo.