franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Prihaja Rudi Potepuški

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
26.06.2023 06:00

Bi se radi naučili žonglirati s tremi pomarančami, vrteti krožnik na palici ali bi radi hoditi po vrvi? Vabljeni na cirkuško delavnico na Glavnem trgu. V sredo, 28. in v četrtek, 29 junija, od 10. do 13. in od 15. do 17. Vabljeni na festival Rudi Potepuški. Vstopnine ni.

Interaktivna pomorska avantura nas popelje na rob sveta: »ker tam nekje zaklad je skrit, kje povej nam zemljevid, zlato, srebro in biseri, jadra gor, zdaj se mudi!« Žonglersko cirkuška predstava Pirati spod hribov bo na Glavnem trgu v sredo, 28.6., ob 18. uri.

Kako se akrobatsko plesno soočati z življenjskimi ovirami? Vabljeni s sredo, 28.6., ob 18.uri na Glavni trg. Predstava Beg prikazuje ponoreli svet, trpičnega in utopističnega junaka.

Klovna iz zlatih časov nemega filma.

Emigranti iz vesolja so pristali na našem planetu, želijo si spoznati inteligente življenjske oblike. Za lažje navezovanje stikov so si nadeli zaščitno roza barvo. Dobrodošli na predstavi Invazija v sredo, 28.6., ob 20.uri na Glavnem trgu.  Glavna zvezda predstave, klovnesa Sfrčkljana, je seveda izobražena oseba, zna se lepo obnašati in pod stresom prekipeva od smeha. Obvlada zelo nevarne točke: hojo po vrvi, ne da bi pokazala spodnje hlačke, in leteči paradižniki. V četrtek, 29.6., ob 19.uri na Glavnem trgu. Predstava Stebla nas bo na intimen, pa vendar zabaven način povabila, da skupaj sestavimo leseno konstrukcijo, ki ji bomo lahko, ko bo delo opravljeno, prosto raziskovali in se prepuščali domišljiji. V četrtek, 29.6., ob 20 uri na Glavnem trgu.

Predstava Lumierie je naravnost osupljiv ognjeni spektakel v sanjskem svetu. Dve izjemni pojavi se nežno poigravata s plameni, obdani s sanjavo glasbo in svetlobnimi efekti. Njuna manipulacija ognja je dih jemajoča in skupaj z njima publika sanjavo vstopi v magični svet brez strahu. V četrtek, 28.6., ob 21.30 uri na Glavnem trgu.