franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Krško

Prijeli osumljenca, ki je grozil s pištolo

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
23.01.2020 09:52

V torek pozno popoldne, so policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč iz nakupovalnega središča v Krškem, kjer naj bi pijan moški s pištolo grozil dvema oškodovancema.

Takoj so se odzvali in na kraju izsledili in prijeli 33-letnega osumljenca. Zasegli so mu pištolo z naboji v nabojniku in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Med preiskavo so ugotovili, da je
osumljenec v nakupovalnem središču opazil oškodovanca iz okolice Krškega, stopil do njiju, vanju nameril s pištolo in jima grozil, da ju bo ubil. Oškodovanca sta uspela pobegniti in na pomoč poklicati policiste.

Krški policisti so v nadaljevanju pridobili odredbo sodišča in opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 33-letnega moškega, kjer so našli in zasegli še 41 nabojev in pet prepovedanih pirotehničnih izdelkov. Zoper osumljenca, ki so ga v preteklosti že obravnavali za podobna kazniva dejanja, bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj nasilništva in nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksplozivov.