franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Prijeli tihotapca in tujce, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v državo

Piše: R.K.

Čas objave:
09.02.2024 10:36

V noči na danes so policisti na Obrežju kontrolirali voznika kombija znamke Mercedes romunskih registrskih oznak. Med postopkom so ugotovili, da 47-letni državljan Romunije in 60-letni sopotnik iz Romunije v prirejenem skritem prostoru prevažata tri državljane Maroka in državljana Egipta.

Prostor je bil prirejen na način, da je bilo za zadnjimi sedeži ležišče z blazino, pod katero je bil zaboj, v katerem so se nahajali štirje tujci. Tihotapcema so odvzeli prostost, ju pridržali in zasegli kombi. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države ju bodo privedli k preiskovalnemu sodniku. Policijski postopki z državljani Turčije še potekajo.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju PP Brežice (Slovenska vas, Ločem Trnje, Brezje pri Veliki Dolini, Ribnica, Obrežje, Jereslavec) izsledili in prijeli 35 državljanov Sirije, 23 državljanov Afganistana, deset državljanov Bangladeša, šest državljanov Palestine, pet državljanov Nepala, štiri državljane Maroka, štiri državljane Pakistana, dva državljana Turčije, dva državljana Indije in državljana Libije. Na območju PP Črnomelj (Preloka, Žuniči, Drenovec) so prijeli 12 državljanov Maroka, na območju PP Metlika (Drašiči) enega državljana Maroka in na območju PP Sevnica (Sevnica) enega državljana Bangladeša. Policijski postopki s tujci, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo, še niso zaključeni.