pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kronika Ribnica/LJ/NM

Prometna nesreča pri Ribnici, udeleženec poškodovan

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.01.2017 06:50

Po informacijah policistov na Policijski postaji v Ribnici, se je na cesti Dolenja vas-Gotenica-Kočevska Reka zgodila prometna nesreča. Cesta je bila nekaj časa zaprta za ves promet, zdaj pa tam izmenično enosmerno promet usmerjajo policisti.

Po prvih informacijah policistov, ki nesrečo pravkar obravnavajo, je bilo v nesreči udeleženo osebno vozilo, ki je - domnevno zaradi poledenelega cestišča in neprilagojene hitrosti, zletelo s ceste. Pri tem se je en udeleženec telesno poškodoval, a o stopnji poškodb po prvih informacijah ni možno govoriti.  Več informacij bo znanih, ko bodo zaključili obravnavo prometne nesreče, ki se je zgodila ob 05:40 uri. Promet na omenjeni cesti na odseku, kjer se je zgodila prometna nesreča, zdaj izmenično enosmerno urejajo policisti, je pa bila dobre pol ure povsem zaprta.

Zaradi prometne nesreče na ljubljanski južni obvoznici pa je tudi na razcepu Malence iz smeri Dolenjske proti južni obvoznici oviran promet. Zaprt je prehitevalni pas.


Že ponoči nekaj pred pol drugo pa je počilo na cesti  Novo mesto—Metlika, pri prelazu Vahta. Osebno vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zletelo s ceste. Gasilci GRC Novo mesto so vozilo z dvigalom postavili na cesto in nudili pomoč vlečni službi. Na kraju so bili tudi reševalci, vendar njihova pomoč ni bila potrebna. Poškodovanih k sreči ni bilo.