nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Kronika

Razlito olje, padlo drevo, dimniški požar

Piše: R.K.

Čas objave:
21.10.2021 21:06

Ob 11.13 je bilo na cesti Novo mesto—Metlika pri Vahti razlito motorno olje. Gasilci GRC Novo mesto so z absorbentom posuli razlito olje in očistili cestišče v dolžini enega kilometra. Dežurni delavec cestnega podjetja je zavaroval kraj razlitja s cestno signalizacijo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 09.09 je na cesto v bližini naselja Cerov Log v občini Šentjernej padlo drevo in oviralo promet. Dežurni delavec cestnega podjetja je razžagal in odstranil drevo.

Ob 12.48 je na cesto Črnomelj—Tribuče v občini Črnomelj padlo drevo in oviralo promet. Dežurni delavec cestnega podjetja je razžagal in odstranil drevo.

Ob 5.06 sta na avtocesti pri Smedniku v občini Krško trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Krško so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Brežice.

Ob 11.04 so posredovali gasilci PGD Sevnica v Lekarni Sevnica, kjer so iz luknje na fasadi odstranili osje gnezdo.

Ob 14.53 je v naselju Ravno v občini Krško gorelo v dimniku stanovanjskega objekta. Pred prihodom gasilcev je požar pogasil domačin z gasilnikom na prah, ter izpraznil kurišče. Gasilci PGE Krško in PGD Smednik so pregledali ostrešje s termovizijsko kamero in lastniku zaradi neuporabnega dimnika prepovedali nadaljnje kurjenje.