palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Kronika Portorož

Reševalca iz vode posilila 17-letnico

Piše: Radio Krka, sta

Čas objave:
26.06.2015 12:31

Koprski policisti so v soboto pozno popoldne prejeli prijavo posilstva na plaži v Portorožu. Posilstva sta osumljena moška z Obale, ki naj bi zlorabila mladoletnico.

Oba so privedli k preiskovalnemu sodniku, ki ju je po zaslišanju izpustil. Moška sta kazensko ovadena za kaznivo dejanje posilstva, so sporočili s Policijske uprave Koper. Kriminalisti so sicer oba osumljenca pridržali, ju zaslišali in opravili hišne preiskave na domu.

Po poročanju Primorskih novic naj bi šlo za reševalca iz vode, ki naj bi posilila vinjeno 17-letnico. Kot poročajo Primorske novice, naj bi se dogodek zgodil v soboto popoldne, ko naj bi neko 17-letno dekle zaradi preveč popitega alkohola izgubilo razsodnost in se zapletlo v pogovor z najmanj dvema moškima. Ta naj bi jo prepričala, da naj bi z njima odšla v prostore na plaži, kjer naj bi jo posilila.


Dogodek naj bi najstnica zaupala svoji prijateljici, nato pa še policiji. Sprva naj bi bilo osumljenih več oseb, pozneje pa naj bi policisti pridržali dva, ju zaslišali in nato izpustili, a postopek naj bi se nadaljeval. Po informacijah Primorskih novic, naj bi šlo za reševalca iz vode.

Organizatorji prireditve so za Primorske novice pojasnili, da se dejanje ni zgodilo na prireditvenem prostoru in da vanj niso vpleteni najeti reševalci.