franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Vratarnica

Srbijo pretresa zločin pošastnega pedofila

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 08:05

Grozljiv zločin je pretresel vas Vratarnica pri Zaječarju v Srbiji, kjer je bila v soboto zvečer posiljena in ubita triletna deklica, pišejo srbski mediji. Njeno telesce so našli potem, ko je 28-letni pedofil, sicer sovaščan, priznal zločin.

Deklica je bila na rojstnodnevni zabavi pri sosedi, a ko se niti po pol deseti zvečer ni vrnila domov, so jo začeli njeni starši iskati. Sum je takoj padel na 28-letnega soseda, saj je ob približno istem času odšel iz hiše. Ko ga je policija našla, se je ves čas čudno obnašal, na koncu pa priznal svoj zločin.

Policija je okoli 600 metrov od hiše našla iznakaženo telesce deklice. Napadalec jo je po posilstvu še pretepel in do smrti potolkel s kamnom. Po opravljenem zločinu je krvavo obleko deklice oprav v bližnji reki Timok in se vrnil na proslavljanje rojstnega dne kot da se ni nič zgodilo.

28-letno pedofilsko pošast so zadržali v priporu, mediji v Srbiji pa pišejo, da pred tem zaradi pedofilije nikoli ni bil kaznovan. Vaščani Vratarnic so v popolnem šoku in ne razumejo, kaj je moškega napeljalo na tako strašen zločin.

Kot so povedali, do tega dejanja ni bilo videti, da bi moški imel kakšne psihične motnje, a kot kaže, je to ves čas uspešno prikrival, saj normalen človek česa takega ne bi nikoli naredil, pravijo njegovi sovaščani.