pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika

Tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo

Piše: R.K.

Čas objave:
02.04.2022 08:54

Za nujno medicinsko pomoč so posredovali tri klice, za nujno veterinarsko pomoč pa štiri, za zadnjih 12 ur sporočajo operativci ReCO Novo mesto.

1. aprila nekaj do 11. ure je v Zagorici pri Velikem Gabru (občina Trebnje), tovorno vozilo zapeljalo z vozišča in trčilo v drevo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. Reševalci nujne medicinske pomoči Trebnje so voznika preventivno pregledali na kraju. Vozišče pa je očistil dežurni delavec komunalnega podjetja.

Oživljanje žal neuspešno

V naselju Trebča vas (občina Žužemberk) so 1.aprila ob 12.17, gasilci PGD Dvor kot prvi posredovalci oživljali osebo do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto. Oživljanje je bilo žal neuspešno in je oseba preminula.

Razlilo se je hidravlično olje

Nekaj čez pol 17. se je včeraj na cesti med naseljema Kanižarica in Kvasica (občina Črnomelj), razlilo hidravlično olje. Gasilci PGD Črnomelj so razmastili in očistili cestišče na dolžini okoli 1500 metrov. Za zavarovanje s prometno signalizacijo je poskrbel dežurni delavec cestnega podjetja. Obveščene so bile pristojne službe.

Zagoreli odpadki

Ob 22.40 so v gozdu nad Rožič Vrhom (občina Črnomelj), goreli odpadki. Gasilci PGD Rodine in Rožič vrh so pogasili večji kup mešanih odpadkov na površini okoli 100 kvadratnih metrov.