Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Kronika Ivančna Gorica, Metlika, Novo mesto

Traktor pod seboj pokopal voznika

Piše: R.K.

Čas objave:
11.08.2021 20:00

Ob 11.21 se je v vasi Šentjurje v občini Ivančna Gorica pri spravilu lesa prevrnil traktor in pod seboj pokopal voznika. Aktivirani so bili gasilci GB Ljubljana, PGD Stična in Temenica. Reševalci NMP so na kraju ugotovili smrt ponesrečenca, ki je bil ujet pod traktorjem. Gasilci so ga s tehničnim posegom rešili in ga prenesli do vozila pogrebne službe. Na kraju je bila tudi policija.

Ob 13.02 je v naselju Gornja Lokvica v občini Metlika meteorna voda zalila stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Lokvica so prečrpali in posesali meteorno vodo iz objekta. Dežurni delavec Elektra Ljubljana je poskrbel za odklop električne energije.

Ob 14.07 so gasilci PGD Stična ob povratku iz intervencije naleteli na prometno nesrečo motoristke v Radohovi vasi v občini Ivančna Gorica. Gasilci so na kraju zavarovali kraj dogodka ter do prihoda reševalcev NMP nudili prvo pomoč poškodovanki.

Ob 17.40 je med avtocestnima priključkoma Mirna Peč in Novo mesto-zahod v smeri Obrežja, občina Novo mesto, osebno vozilo s počitniško prikolico trčilo v obcestno ograjo. Gasilci GRC Novo mesto so izvedli zavarovanje kraja dogodka, odklopili akumulator, pregledali vozilo in prikolico ter zavarovali plinsko jeklenko. Poškodovanih ni bilo. Dežurni delavci Darsa in cestnega podjetja so poskrbeli za ureditev obvoza in postavitev prometne signalizacije. V času nesreče je bila avtocesta zaprta.