stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika

38-letnik v okolici Metlike umoril žensko, nato sodil sebi

Piše: R.K.

Čas objave:
13.01.2023 10:07

Metliški policisti so se včeraj odzvali na obvestilo zaskrbljenih občanov, da se jim 61-letna znanka z Radovice ne javlja na telefon. Ob prihodu na kraj, nekaj pred tretjo popoldan, so policisti v garaži našli obešenega moškega, v prostorih hiše zraven pa mrtvo žensko.

Na kraj so nemudoma poklicali reševalce in dežurno zdravnico, ki je lahko le potrdila, da sta oba mrtva. Primer so prevzeli kriminalisti novomeške policijske uprave, ki so ugotovili, da gre za 61-letnico in 38-letnika, ki sta v sorodstvenem razmerju in sta živela na istem naslou. O dogodku so obvestili dežurno preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca.

Po prvih ugotovitvah ogleda je 61-letnica umrla nasilne smrti, 38-let star moški pa se je obesil, znakov nasilja pri njem niso odkrili. Med pregledom prostorov so našli še dva mrtva psa in dve mrtvi mački.

Ogled kraja so kriminalisti zvečer prekinili in ga nadaljevali v petek zjutraj. Med nadaljevanjem ogleda so zasegli oster predmet, s katerim naj bi 38-letnik zadal smrtne poškodbe pokojni 61-letnici. Našli so tudi poslovilno pismo.

Da se ugotovijo vse okoliščine dogodka in čas nasilne smrti, je preiskovalna sodnica za pokojnico odredila sodno obdukcijo.