pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika Novo mesto

V 24 urah 99 prometnih nesreč, ceste spet terjale življenje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2017 06:49

V četrtek ob 23.50 se je na regionalni cesti Solkan - Lokve, izven naselja Solkan, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 26-letna voznica osebnega avtomobila, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo, ko je 26-letna voznica vozila osebni avtomobil iz smeri Solkana proti Prevali ter zaradi neprilagojene hitrosti vožnje v levem ovinku zapeljala naravnost izven vozišča. Vozilo se je prevrnilo po pobočju, voznica pa se je pri tem tako hudo telesno poškodovala, da je umrla na kraju nesreče. 27-letni sopotnik je bil v nesreči lažje telesno poškodovan.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 99 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, deset nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 46 kršitev javnega reda in miru ter 90 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 33-krat posredovali na javnih krajih in 13-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli 14 vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 31 tatvin, 28 vlomov, 10 poškodovanj tuje stvari, pet povzročitev telesne poškodbe, pet ponarejanj denarja, štirje ropi, tri grožnje, dve ponarejanji listin ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami in nasilje v družini.