franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Brežice

V Brežicah v hiši zaprt moški z orožjem, posreduje specialna enota

Piše: STA/R.K.

Čas objave:
06.03.2024 19:58

V središču Brežic je popoldne prišlo do incidenta. Po prvih ugotovitvah policije se v stanovanjski hiši nahaja moški, ki ima pri sebi orožje. Posredujejo policisti specialne enote in pogajalci, so pojasnili na Policijski upravi Novo mesto. Po dosedanjih informacijah in pričevanjih domačinov naj bi prišlo tudi do streljanja.

Prve ugotovitve policije kažejo, da je moški sam v hiši, so nam potrdili na PU Novo mesto. Več informacij bodo javnosti lahko posredovali, ko bodo aktivnosti na kraju zaključene oziroma po končani preiskavi.

Domnevno oborožen moški naj bi sprva grozil zaposlenim v tamkajšnji lekarni, nato pa naj bi se zaprl v domačo hišo, pravijo okoliški prebivalci.

Domnevno oborožen moški naj bi sprva streljal v zrak pred tamkajšnjo lekarno, nato pa naj bi se zaprl v domačo hišo, pravijo okoliški prebivalci. Že nekaj časa se z moškim pogajajo policijski pogajalci, medtem naj bi bilo iz hiše slišati tudi strele.

Takšne, sicer nepotrjene informacije so prišle tudi do župana Brežic Ivana Molana, ki je potrdil, da je cesta v okolici še zaprta. Po informacijah, ki so zaokrožile med okoliškim prebivalstvom, naj bi šlo za domačina, sicer nekdanjega policista.

Policisti domačinom svetujejo, naj zaradi varnosti ostanejo doma.