zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika

V Krškem zagorelo na deponiji

Piše: STA

Čas objave:
05.08.2022 05:53

V Krškem so včeraj okoli 18. ure na deponiji Center za ravnanje z odpadki Spodnji Stari Grad zagoreli kosovni odpadki. Kot so za STA povedali v podjetju, je požar kosovnih odpadkov omejen, posredujejo pa gasilci Poklicne gasilske enote Krško in gasilci iz več društev Gasilske zveze Krško. Stebra črnega dima ni več, vzrok požara pa še ni znan.

Gasilcem je uspelo omejiti požar, ki je že pod nadzorom, je včeraj zvečer sporočil direktor podjetja Miljenko Muha. Dodal je, da je požar sicer ni povzročil večje škode, nihče ni bil poškodovan, zagoreli pa so nenevarni odpadki, zato dim ne ogroža okolja.

Iz regijskega centra za obveščanje Brežice so poslali obvestilo, v katerem prebivalce naselij Spodnji Stari Grad, Krško in Leskovec pri Krškem prosijo, da upoštevajo navodila pristojnih služb na terenu ter zaprejo okna in vrata na stanovanjskih objektih.

Vzrok požara zaenkrat še ni znan. Policisti in kriminalisti Policijske uprave Novo mesto bodo vzrok ugotavljali v prihodnjih dneh, ko bodo razmere dopuščale varen in nemoten ogled kraja požarišča, so za STA povedali na Policijski upravi Novo mesto.