franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

V nesreči poškodovana voznik in potnik

Piše: R.K.

Čas objave:
21.04.2022 09:28

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 182 klicev.

Obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, goljufije, poškodovanja tuje stvari in tatvin. Posredovali so zaradi kurjenja v naravnem okolju, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

PROMETNA VARNOST

Policisti PP Črnomelj so bili nekaj po 17.30 obveščeni o prometni nesreči pri Lokvah. Opravili so ogled in ugotovili, da je 26-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Lažje poškodovanega voznika in 32-letnega potnika so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Povzročitelju nesreče bodo policisti zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog. 

Na dvorišču trčil v peško

Nekaj po 18. uri je na dvorišču stanovanjske hiše v Dolnji Prekopi 25-letni voznik osebnega avtomobila pri vožnji vzvratno trčil v 80-letno žensko, ki se je nahajala ob vozilu. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe. Policisti bodo o dogodku s poročilom seznanili pristojno tožilstvo.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Nezakoniti prehodi državne meje

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Jesenic in Obrežja (PP Brežice) izsledili in prijeli sedem državljanov Sirije in državljana Afganistana in v Črnomlju dva državljana Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.