zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

Kronika Ljubljana

V nesreči umrl motorist

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
31.03.2016 07:13

Včeraj popoldne se je na na regionalni cesti izven naselja Pesnica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 41-letni motorist, so sporočili z Generalne policijske uprave.

Motorist je vozil iz smeri Šentilja proti Pesnici. Izven naselja Pesnica je zaradi neprilagojene hitrost padel po vozišču in zdrsnil na travnato nabrežje, kjer je trčil v kovinski drog prometnega znaka. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 87 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 13 nesreč se je končalo z lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 60 kršitev javnega reda in miru ter 113 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 32-krat posredovali na javnih krajih in 28-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so tri kršitelje. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so policisti zasegli sedem vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 41 tatvin, 32 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, šest povzročitev telesne poškodbe, pet kaznivih dejanj nasilja v družini in grožnje, dve kaznivi dejanji ponarejanje listin, ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, rop, in poskus umora.Brez opisa