sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Kronika Ljubljana

V nesreči umrla 46-letna voznica

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.12.2016 10:47

Na avtocesti iz smeri Ljubljana Vič proti centru prestolnice se je v torek nekaj pred 20.uro zgodila prometna nesreča. V bližini počivališča Barje se je ena oseba tako hudo telesno poškodovala, da je kasneje za posledicami prometne nesreče v bolnišnici umrla.

Z ogledom kraja prometne nesreče in po do zdaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je bila v nesreči udeležena 48-letna voznica osebnega vozila Citroen Xsara Picasso, ki je vozila po levem prometnem pasu avtoceste iz smeri Viča proti centru. Domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je izgubila nadzor nad vozilom.

Vozilo je zaneslo v desno preko desnega prometnega pasu na odstavni pas, nato na travnati nasip, kjer se je obrnilo in prebilo žičnato ograjo, trčilo v drevo in obstalo na boku. Voznica je bila s pomočjo tehničnega posega s strani gasilcev rešena iz vozila. Po prvih podatkih policije je voznica v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe, ki pa so se kasneje v bolnišnici izkazale za precej hujše. Včeraj ponoči je namreč za posledicami prometne nesreče umrla.