stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Kronika Novo mesto

V prometni nesreči umrl motorist

Piše: STA

Čas objave:
20.05.2019 05:05

Včeraj popoldne se je na cesti Novo mesto - Metlika zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrl 46-letni motorist. Po prvih ugotovitvah policistov je ta izgubil oblast nad motorjem in padel, ravno takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanj.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je motorist peljal iz smeri Novega mesta proti Metliki. V Velikem Cerovcu je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in drsel po nasprotnem smernem vozišču. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v motorista. V nesreči se je lažje poškodovala tudi 52-letna potnica v avtomobilu, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Motorist je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na cestah na območju te policijske uprave. V prometni nesreči, ki se je zgodila januarja v Kočevskih Poljanah, sta umrla potnika v osebnem avtomobilu, marca je v prometni nesreči na avtocesti umrl pešec. V zadnjih petih letih je na območju te policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 14 motoristov.