Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Kronika

V Zajčjem vrhu gorele saje, avto s ceste in na streho

Piše: R.K.

Čas objave:
26.10.2021 22:13

Ob 19.10 so v Zajčjem vrhu pri Stopičah gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Dolž so pogasili požar, prezračili prostore, očistili dimnik ter opravili pregled s termovizijsko kamero.

Ob 18.08 je reševalno vozilo povozilo dve srni na cesti v Goriči vasi v občini Ribnica. Posredovali so gasilci PGD Ribnica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu ter posuli in počistili razlite motorne tekočine na cestišču.


Ob 17.09 je na cesti Velike Dole–Log pri Žužemberku v občini Trebnje osebno vozilo zapeljalo s cestišča, se prevrnilo in obstalo na strehi. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče, vozilo postavili na kolesa, odklopili akumulator ter posuli iztekle motorne tekočine. Poškodovanih v nesreči ni bilo.


Ob 15.09 sta na Cesti krških žrtev v Krškem trčili osebni vozili. Pri tem se nihče od udeležencev ni telesno poškodoval. Gasilci PGE Krško so ustrezno zavarovali kraj dogodka in na vozilih odklopili bateriji.


Ob 13.29 je posredoval helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo HNMP na Brniku v Kočevju, od koder je odpeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana.