pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Kronika

Včeraj večkrat gorelo

Piše: R.K.

Čas objave:
14.03.2022 07:58

Gasilci so imeli včeraj polne roke dela, saj so morali v naših krajih posredovati zaradi številnih požarov.

Ob 23.06 je pri naselju Vejar v občini Trebnje gorelo v gozdu. Gasilci PGD Trebnje, Račje Selo, Trebanjski vrh, Ponikve in Lukovek, so pogasili goreča drevesa in podrast na površini okoli dva hektarja. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 22.26 je pri naselju Črmošnjice pri Stopičah gorela suha trava in podrast. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Stopiče so pogasili požar na površini okoli 200 kvadratnih metrov.

Ob 22.13 je ob jezeru v Kočevju na površini okoli 100 kvadratnih metrov gorela suha trava in podrast ter manjši kup komposta. Požar so pogasili gasilci PGD Kočevje.

Ob 19.53 so ob ulici Kostevc v Dolenji vasi v občini Ribnica gasilci PGD Dolenja vas in Rakitnica pogasili požar trave in podrasti na površini okoli 80 kvadratnih metrov.

Ob 15.55 je v naselju Vejar v občini Trebnje gorelo ostrešje stanovanjske hiše. Še pred prihodom gasilcev so domači razkrili del ostrešja in začetni požar pogasili. Gasilci PGD Trebnje in Račje selo so objekt pregledali s termovizijsko kamero.

Bb 15.37 je na Poganšek vrhu v Novem mestu gorelo grmičevje. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili požar na površini okoli 500 kvadratnih metrov.

Ob 15.03 so na Črnomeljski cesti v Kočevju, gasilci PGD Kočevje pogasili okoli 800 kvadratnih metrov goreče trave in podrasti.

Ob 15.44 je pri naselju Sovinek, občina Semič, ponovno gorelo zapuščeno osebno vozilo. Gasilci PGD Semič so pogasili požar na vozilu.