franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Vinjen mladoletnik za volanoom

Piše: R.K.

Čas objave:
04.03.2024 12:21

Policisti PP Krško so bili v noči na 2. 3. obveščeni o motečem ravnanju neznancev, ki naj bi na Cesti 4. julija z avtomobilom vozili okoli stanovanjskih blokov in z objestno vožnjo motili javni red in mir. Takoj so se odzvali in izsledili in ustavili mladoletnika, ki je vozil osebni avtomobil. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus, v litru izdihanega zraka je imel 0,41 miligramov alkohola (0,85 g/kg). Zasegli so mu avtomobil, o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče in o njegovem ravnanju obvestili starše.

Avtomobil zasegli 18-letniku, ki še ni opravljal vozniškega izpita

Med kontrolo prometa na Šmihelski cesti so policisti PP Novo mesto 2. 3. okoli 20. ure zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da gre za 18-letnika, ki nima vozniškega dovoljenja, saj še ni opravljal vozniškega izpita, v vozilu pa je prevaža več oseb, kot je to dovoljeno. Avtomobil so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Poškodovan voznik električnega skiroja

Iz bolnišnice so nas 2. 3. obvestili, da oskrbujejo 44-letnega moškega, ki naj bi padel z električnim skirojem. Policisti PP Novo mesto so zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila na Kandijski cesti v Novem mestu, kjer je 44-letni voznik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad skirojem in padel. Povzročitelju, ki se je v nesreči lažje poškodoval, so zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.