franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika Novo mesto

Z avtom v Krko

Piše: Pu NM

Čas objave:
24.08.2021 12:11

Nekaj po drugi uri popoldne so na številki 113 in 12 prejeli več klicev, da je na Otočcu v reki Krki vozilo. Vozilo so iz vode potegnili gasilci in pregledali reko in brežino, vendar je bilo vozilo prazno.

Policisti so obravnavali dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo (od tega štirje trki z divjadjo) ter dve z lahkimi telesnimi poškodbami. Brežiški policisti so nekaj po poldnevu v Šentlenartu 24-letnemu vozniku zaradi neupoštevanja prepovedi nadaljevanja vožnje zasegli osebni avtomobil.

Avto v Krki

Nekaj po drugi uri popoldne so na številki 113 in 12 prejeli več klicev, da je na Otočcu v reki Krki vozilo. Vozilo so iz vode potegnili gasilci in pregledali reko in brežino, vendar je bilo vozilo prazno. Policisti so uspeli najti lastnike vozila in voznika – kot kaže je 49-letnik vozilo parkiral na parkirišču, da ga ni ustrezno zavaroval pred premikanjem, tako da se je avto sam zapeljal v Krko.


V Pleterju je popoldne 20-letni voznik izgubil oblast nad vozilom se prevrnil. Krški policisti so opravili ogled in odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola. Voznik, ki je bil sam, se je v nesreči lažje poškodoval.

V Lokvah je nekaj po četrti uri popoldne 21-letna voznica, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti, izgubila oblast nad vozilom in zapeljala s ceste. Z reševalnim vozilom so jo z lažjimi poškodbami odpeljali v brežiško bolnišnico. Tam so policisti opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola.

Mejne zadeve in tujci
Črnomaljski policisti so v bližini naselja Pribinci prijeli dvanajst državljanov Afganistana, ki so v Slovenijo prišli zven mejnih prehodov. Nekaj po drugi uri popoldne so jih pri Žuničih prijeli še deset. V noči iz ponedeljka na torek so pri Tribučah prav tako prijeli deset državljanov Afganistana.

Brežiški policisti so popoldne v okolici naselja Rigonce prijeli državljanko Irana.