franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Kronika

Zasegli avtomobil

Piše: R.K.

Čas objave:
17.12.2021 11:45

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 190 klicev.

Obravnavali so deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete
so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, lahke telesne poškodbe, grožnje, poskus preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi iskanja pogrešanih
oseb in sprožitve signalno varnostne naprave.

PROMETNA VARNOST

Zasegli avtomobil
Policisti PP Trebnje so v noči na 17. 12. med kontrolo prometa na območju Grma ustavili voznika osebnega avtomobila Peugeot 206. Med postopkom so ugotovili, da 36-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil so zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

KRIMINALITETA

Vlomi
V kraju Križe na območju PP Novo mesto je med 8.30 in 21.30 nekdo skozi vrata teras vlomil v dve počitniški hiši. Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI

Poskus izmika mejni kontroli
Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila romunskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pri pregledu v tovornem delu odkrili tri državljane Nepala, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.