pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Kronika Novo mesto

Že zgodaj zjutraj dve prometni nesreči

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.10.2016 07:30

Danes zjutraj sta se v našem koncu zgodili dve prometni nesreči. Nekaj minut čez polnoč sta na cesti Novo mesto—Trebnje pri naselju Grm, trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Nekaj minut pred pol četrto uro zjutraj pa se je na cesti Novo mesto—Metlika pri naselju Dolnja Težka voda, občina Novo mesto, prevrnilo reševalno vozilo na streho in obstalo na kolesih.. Poškodovanih ni bilo.

15. 10. 2016 ob 0.16 sta na cesti Novo mesto—Trebnje pri naselju Grm, občina Trebnje, trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Trebnje in Novo mesto so jo oskrbeli na kraju in odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto. Gasilci PGD Trebnje in GRC Novo mesto so zavarovali in razsvetljevali mesto nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo in očistili cestišče.

15. 10. 2016 ob 3.23 se je na cesti Novo mesto—Metlika pri naselju Dolnja Težka voda, občina Novo mesto, prevrnilo reševalno vozilo na streho in obstalo na kolesih. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali in razsvetljevali mesto nesreče, odklopili akumulator in očistili cestišče. Poškodovanih ni bilo.