gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Nagradne igre Novo mesto

Z radiem Krka in trgovino La Turka v pravo turško pravljico

Piše: RK

Čas objave:
05.10.2023 10:32

Poiščite pravilni odgovor in se sladkajte s trgovino La Turka! Pravi sladki turški paket, vsak dan na radiu Krka!

Supernova Novo mesto ima sladko novost, ki so se je razveselili številni Dolenjci. Odprla se je namreč trgovina La Turka, ki slovi po originalni turški baklavi, poleg tega pa ponuja tudi lokume, turško kavo in še mnoge druge turške sladice. Od 9.10. do 14.10. imajo ob tem tudi 20% popust na baklave, ter 10% popust na lokume.

Radio Krka pa vas skupaj s trgovino La Turka ob tem nagradi. Vsak dan, od ponedeljka 9. oktobra do petka 13. oktobra bomo v jutranjem programu radia Krka zastavili nagradno vprašanje in izmed prispelih sms-ov izžrebali enega, ki bo prejel sladki paket trgovine La Turka. 

 Kdo je trgovina La Turka?

La Turka je bila ustanovljena leta 2012 s strastjo, da bi Evropi ponovno predstavila okusne in visokokakovostne turške sladice. Naša odločitev je bila, da začnemo z paradnim konjem turških sladic, baklavo. Baklava je prav posebna poslastica za številne kulture od Balkana, Sredozemlja do Srednje Azije. Vsaka kultura ima svoj pridih, mi pa ostajamo pri tistem, kar znamo in na čemer smo zrasli, turški baklavi…

Naš cilj je graditi dolgoročne odnose z našimi strankami in zagotavljati izjemne izdelke z iskanjem pristnosti z inovacijami in napredno tehnologijo. Verjamemo v obravnavanje naših strank s spoštovanjem in vero. Rastemo s kreativnostjo, izumi in inovacijami. Poštenost, poštenost in poslovno etiko vključujemo v vse vidike našega poslovanja.

Naša domovina je Hrvaška. Od leta 2012 naša dobavna veriga vsak dan hitro raste. Zelo smo občutljivi na to, kaj jemo. Zato so vse sestavine, ki jih uporabljamo, pristne in naravne. Proizvodnjo smo izpopolnili za najtanjše pecivo, polnjeno z lepimi in okusnimi sestavinami.

Radio Krka Splošni pogoji - LA TURKA

Radio Krka Splošni pogoji - LA TURKA