zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Novice Novo mesto

"Dubufčan" s 4 promili

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 11:54

Vinjen kolesar je vozil s 4 promili alkohola, padel in se poškodoval.

Brežiški policisti so bili 8. 7. okoli 22. ure obveščeni o padcu kolesarja v Dobovi. Ugotovili so, da je 38-letni moški izgubil oblast nad kolesom, padel in se poškodoval. Reševalci so lažje poškodovanega moškega odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da kršitelj ni vozil po prometni površini, namenjeni kolesarjem in na kolesu ni imel prižgane luči. V litru izdihanega zraka je imel 1,96 miligramov alkohola (4,01 g/kg). Zaradi kršitev mu bodo policisti izdali plačilni nalog v znesku 1280 evrov.

V noči na 9. 7. je v novomeški bolnišnici poiskal pomoč 33-letni moški, ki naj bi se poškodoval pri padcu s kolesom. Policisti okoliščine še preverjajo, 33-letni kolesar pa naj bi izgubil oblast nad kolesom in padel na območju Trebelnega. V litru izdihanega zraka je imel 0,52 miligramov alkohola (1,08 g/kg).


Na cesti med krajema Smuka in Lašče se je 9. 7. dopoldan zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Policisti so ugotovili, da je 45-letni motorist zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, zapeljal s ceste in padel. Poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico.