franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Arnej se je zavrtel na plesu v maskah

Piše: R.K.

Čas objave:
15.02.2024 12:57

Zavod za turizem in mladinske programe Brežice ter Posavski muzej Brežice sta v obnovljenih prostorih vinske kleti brežiškega gradu organizirala nepozabno maskirano kulinarično prireditev.

Dogodek je obiskovalce, ki so se je udeležili v maskah, popeljal v čaroben svet s ponudbo izbranih jedi in lokalnih vin. Vzdušje je bilo pravljično, z obilico druženja in zabave, kar je goste vrnilo v čase nepozabnih srečanj.

Za gastronomsko razvajanje so poskrbele dobrote iz lokalnih kulinaričnih točk: Turistične kmetije Vimpolšek, Ošterije Debeluh in Gostilne Pension Les. Večerni program je združil vrhunski ples in glasbo, z Arnejem Ivkovičem, priznanim plesalcem, koreografom, igralcem in radijskim voditeljem, ter Anjo Baškovč, profesionalno plesalko in koreografinjo iz Brežic, ki je svojo plesno kariero nadaljevala v Ljubljani in tujini. Anja, znana tudi iz božičnega koncerta Nine Pušlar in številnih drugih nastopov, je skupaj z električno violinistko Mašo Golob, pevko Floro Emo Lotrič in plesno skupino ustvarila večer poln presenečenj in nepozabnih trenutkov.