stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice

Avelana pripravlja slavnostno prireditev

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
09.11.2023 06:00

kirurški center Avelana pripravlja slavnostno prireditev ob 20. obletnici delovanja podjetja, ki bo v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu v soboto, 11. novembra, s sprejemom gostov ob 19.00 uri, kulturnim programom ob 19.30 uri in zaključno pogostitvijo.

“Minilo je že dvajset let od ustanovitve podjetja Avelana d.o.o., ki se ukvarja predvsem s kirurškim zdravljenjem bolezni ožilja. Od skromnih začetkov v najetih prostorih Zdravilišča Šmarješke Toplice smo preko manjših in večjih prostorov prišli do Kirurškega centra na Otočcu, ki je prava mala bolnišnica. Tu lahko opravljamo tudi najzahtevnejše operacije. V teh letih smo opravili več kot 15 tisoč operacij, ki so ljudem omogočile kakovostnejše življenje. Naša prva in edina želja je bila nuditi prijazno, kakovostno in hitro zdravljenje. Želeli smo, da bi se naši bolniki počutili pri nas prijetno in varno. Domišljamo si, da smo v veliki meri uspeli, saj nam to povedo naši bolniki, ki prihajajo iz vseh delov Slovenije in tudi iz tujine.

Obiskali so nas številni zdravniki iz Slovenije in številnih tujih držav iz vseh kontinentov. Najbolj smo veseli, ko nas obveščajo, da so s pri nas pridobljenim znanjem začeli z novim načinom operiranja ven. Številni obiskovalci, naši bolniki in njihovi svojci, skoraj nikoli ne pozabijo omeniti v kako lepem okolju se nahajamo. Občudujejo Krko, ki leno teče skozi svoje meandre, zelene griče s cerkvami, stare gradove in čarobno Novo mesto na okljuku Krke. Ob tem smo ponosni, da smo delček tega lepega in živahnega mesta.”

Svojo udeležbo na dogodku sporočite najkasneje do 6. 11. 2023, na e-poštni naslov avelana.obletnica@gmail.com ali po SMS-u na telefonsko številko 030 701 701.