zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Novice Novo mesto

Avtomobili v Novem mestu

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.11.2016 06:21

Avtomobili so pred kratkim izdali svoj novi album "Daleč", katerega so predstavili v lepo polnem Ljubljanskem Kinu Šiška. Zdaj se promocija albuma nadaljuje. Ena izmed postojank na poti je tudi Gostišče Loka v Novem mestu. Koncert bo v dvorani Gostišča Loka v petek, 4.11.2016, ob 21:00.

Novogoriški Avtomobili, ki glasbeno delujejo že 34 let, so ponovno dokazali, da jim navdiha ne bo zmanjkalo. To se odraža tudi v novem albumu Daleč in fantje menijo, da gre za eno njihovih najbolj zrelih plošč, na kateri je čutiti organsko povezanost izvedbe, muziciranje pa je vedno podrejeno skladbi in njeni vsebini. Na odru kina Šiška so pokazali, da se lahko zanesejo na dolgoletne izkušnje in obiskovalce koncerta spretno popeljejo po poti njihovih brezčasnih pesmi ter razmišljajočih besedil.

Avtomobili so v kinu Šiška pripravili magični večer edinstvene rock glasbe in potrdili, da jih še vedno vodi neminljivi ustvarjalni glasbeni navdih podkrepljen z odlično glasbeno izvedbo, ki sta prispevala tudi k njihovim največjim uspešnicam.