franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Blagoslovili starodobnike

Piše: R.K.

Čas objave:
04.04.2022 17:16

Včeraj je pri Župnijski cerkvi sv. Mihaela v Grosupljem v organizaciji Jeep cluba Ljubljana potekal blagoslov starodobnih vozil. Blagoslovil jih je grosupeljski župnik Martin Golob.

Predsednica Jeep cluba Ljubljana Barbara Severkar Hribar je vse navzoče ljubitelje starodobnikov pozdravila in dodala, da je ravno 3. april dan, ko klub praznuje 31. obletnico svojega obstoja. "Današnji blagoslov je otvoritev sezone za naša starodobna vozila, da nas bodo varno popeljala na nove dogodivščine, je tudi priložnost, da se med seboj spoznamo in podružimo. Vsem skupaj želim še veliko varno prevoženih kilometrov", je še dodala in predala besedo županu Občine Grosuplje dr. Petru Verliču, ki se je prav tako na blagoslov pripeljal s svojim starim Mercedesom in soprogo Barbaro.

Župnik Martin Golob je vesel, da nas povezuje ljubezen do starodobnikov, ki so, kot pravi, "umetniški presežek z dušo". "Užitek se je s tem avtomobilom popeljati in uživati v čudoviti naravi naše lepe domovine in se srečevati s čudovitimi ljudmi", je dodal in zaključil misel z molitvijo in blagoslovom.