IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Novice Krasinec

Dan Zveze tajnic Slovenije

Piše: KTPSDBK

Čas objave:
09.04.2018 15:28

Sobotno sončno jutro je združilo tajnice, poslovne sekretarke in asistentke iz vse Slovenije. V Beli krajini se je zbralo čez 130 članov Zveze.

»To je poseben dan za nevidno silo in srce podjetja,« kot pravijo. Organizacija je bila zaupana Klubu tajnic in poslovnih sekretarjev Dolenjske in Bele krajine, ki je ta izobraževalni dan zasnoval in ga vsako leto tradicionalno organizira.

Ob Kolpi, v prijetnem gostišču na Krasincu, so goste pričakali ob zvoku tamburic Tamburaške skupine Predgrad ter nastopu otrok v belokranjskih narodnih nošah. Na ogled je bila razstava in prikaz postopka izdelave tradicionalnih pisanic domačinke Kristine Cvitkovič iz Adlešičev. Gostom iz vseh koncev Slovenije so uvodoma skozi film prikazali prostranost Bele krajine in Dolenjske, ki članice povezuje v istoimenski klub.

Dan Zveze tajnic je bil zasnovan kot izobraževalni dan.

Prepletal se je z vsebino o bontonu predavateljice Irene Potočar Papež ter komunikaciji v poslovnem svetu, strokovnjakinje javnega nastopanja Anje Križnik Tomažin. Program, ki sta ga povezovali Mojca Lozar in Tadeja Binder, se je nadaljeval s slavnostno podelitvijo zveznih priznanj za prizadevno delo v Klubih in Zvezi. Podelila jih je predsednica Zveze tajnic Slovenije Suzi Asfour, podpredsednica Zveze in predsednica KTPSDBK Nataša Poljanec pa je pripravila predstavitev dobitnic v power point prezentaciji.

Ker je bil Dan zdravja so poleg strokovnih vsebin čas namenili tudi temu. Predsednica združenja Europa Donne Slovenija Tanja Španić je med drugim poudarila kako pomembno je zdravje žensk za družino in ustvarjalno družbo. Z Zdravstvenim domom Črnomelj, so udeležence opozorili na pravilno ustno nego, ki je pomembnejša od našega zobozdravnika. Sledil je sproščen, razvedrilni program.