Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Novice Ljubljana

VIDEO&FOTO: Dnevi kopalnic v salonu Kolpa

Piše: Podjetje Kolpa, d.d. Metlika

Čas objave:
06.03.2019 10:50

/OGLASNO SPOROČILO/

Salon Kolpa v BTC Ljubljana.jpg
Salon Kolpa v BTC Ljubljana
Foto: salonlj.kolpa.si

Podjetje Kolpa, d.d. Metlika, prvič organizira Dneve kopalnic v salonu Kolpa, BTC CITY Ljubljana. Dnevi kopalnic se bodo odvijali 3 dni, in sicer od 6. 3. do vključno 8. 3. 2019. Namen hišnega sejma je prikazati obilico novosti v programu Kolpa san 2019/2020, saj takšne količine novih izdelkov v 40-letni zgodovini podjetja še niso imeli.

Dnevi kopalnic.png
Dnevi kopalnic v salonu Kolpa
Foto: Kolpa d.d.

Obiskovalcem želijo omogočiti, da na enem mestu vidijo/začutijo široko paleto izdelkov Kolpa san ter uporabo materialov Kerrock, ki jih imajo razstavljene na 800 m2. Novosti pa ne bodo razstavljene samo v času »hišnega sejma«, ampak do naslednjih novosti v programu. V času od 6. do 8. 3. 2019 bo obiskovalcem na voljo večje število svetovalcev/komercialistov, ki bodo strankam pomagali z informacijami. Pred salonom Kolpa ter v njegovi bližini je za obiskovalce na voljo brezplačen parkirni prostor. Delovni čas salona je od 9.00 do 20.00, po potrebi pa tudi dlje.

5l.JPG
Dnevi kopalnic v salonu Kolpa
Foto: Radio Krka, M.K.

Bogata nagradna igra
Od 6.3., do 8.3.2019 bodo priredili bogato nagradno igro. Prva nagrada so družinske počitnice (2 odrasla in 2 otroka) za 7 dni v hotelu Life Class Portorož (v vrednosti 1.850 EUR). Druga nagrada je bon za nakup izdelkov Kolpa san v znesku 1.000 EUR z DDV-jem ter tretja nagrada bon za nakup izdelkov Kolpa san v znesku 500 EUR z DDV-jem. 

3l.JPG
Dnevi kopalnic v salonu Kolpa
Foto: Radio Krka, M.K.

Novosti Kolpa san 2019/2020
Za doseganje dobrih prodajnih rezultatov mora podjetje nenehno stremeti k razvoju novosti ter spremljati trende doma in po svetu. Pri razvoju novih izdelkov se je treba vprašati, komu je izdelek namenjen, kakšno dodano vrednost predstavlja uporabniku, bodo uporabljeni inovativni materiali, kakšen je proračun za izdelavo in v kateri cenovni razred bo izdelek uvrščen. Za piko na i pa poskrbijo zasnova, estetska prefinjenost in tehnična dovršenost.

6l.JPG
Dnevi kopalnic v salonu Kolpa
Foto: Radio Krka, M.K.

Podjetje ne more doseči rezultatov brez nenehnih prizadevanj. Za vsakim izdelkom se skrivajo večletne izkušnje in delo zaposlenih v vseh fazah razvoja/izdelave. Vse novosti v programu Kolpa san 2019/2020 so plod dela razvojnih oddelkov in lastne oblikovalske ekipe v zadnjih dveh letih.

2l.JPG
Vodja marketinga v podjetju Kolpa, Urška Nemanič
Foto: Radio Krka, M.K.

Kaj zajemajo novosti Kolpa san 2019/2020?
Tudi letos so se odločili nadaljevati z zgodbama Kolpa san in Kolpa san PREMIUM, saj v slednjem katalogu predstavljamo najbolj dizajnerske izdelke, narejene z implementacijo materiala Kerrock.

4l.JPG
Dnevi kopalnic v salonu Kolpa
Foto: Radio Krka, M.K.

V segmentu Kolpa san so pripravili 3 konceptualne kopalnice – Pandora (zajema 2 tipa kopalnih kadi – samostoječo in pravokotno kopalno kad, tuš kadice ter 3 dimenzije pohištva), Blanche (samostoječa kopalna kad in 3 dimenzije pohištva) in Evelin (kotne in pravokotne kopalne kadi, 3 vrste tuš kadi ter 3 dimenzije pohištva v različnih kombinacijah (predali/vrata)).
Med novosti sodijo posamezni elementi kopalnih kadi Adam & Eva (namenjene za dve osebi), pomanjšana kadica Calando 150 × 85, samostoječa kad Dalia ter kopalna kad Dream, ki se jo namesti ob eno steno.

Pri masažnih sistemih so uporabili ploske šobe, nove tipkovnice in filtre bele barve. V prodajni program so prvič dodali stebre iz materiala Kerrock za samostoječe kopalne kadi (Norte in Norte L). Razširili so segment masažnih stebrov za tuš kabine – Eurus, Zonda 150 4f, Yamo ter vezni masažni steber Sky. Posameznik si lahko za uporabo na stebrih dokupi tudi poličko Kerrock v različnih barvah za odlaganje šamponov.
Kot funkcionalen dodatek tuš kabinam za vse družinske člane (od najmanjših pa do »odraslih« otrok) imamo na voljo zložljiv sedež z nastavljivo višino v razponu 25 cm.
Sledi segment tuš kadic. Kot že omenjeno, imamo na voljo tuš kadice iz koncepta Evelin (pravokotne, kvadratne in polkrožne) ter pet modelov tuš kadic iz koncepta Pandora. Družina tuš kadi Funky je posebna zaradi dodatnega vgrajenega sedeža in globine 23 cm, ki omogoča kopanje otrok ali malih živali. Družina Serra je izdelana iz modificiranega akrila z reliefno površino v treh barvah. Plitva tuš kad Lavolta je iz materiala Kerrock, brez spojev na površini, v barvah Kerrock 109 in M1156 (barva marmorja). Razvili smo tudi dve družini tuš kadi iz litega marmorja – Acro z izrazito ostrimi linijami ter Moonwalk z reliefno površino v štirih barvah. Tuš kad Re-walk Composite Coat Mat je posebna zaradi matiranega videza površine, ki omogoča prilagajanje mer ter rezanje levo, desno in zadaj.

V program tuš kabin so dodali štiri povsem nove družine ter razširili obstoječe. Taurus je ena od njih, ki omogoča odpiranje/zapiranje vratnega krila navzven ali navznoter. Avior soft je nov drsni tip kabine, ki omogoča mehko ali dušeno odpiranje/zapiranje. Dorsa je univerzalna drsna kabina (lahko je hkrati leva ali desna). Drsna družina tuš kabin Montes ima zgornji nosilni profil iz aluminija, v katerem so vgrajeni ležaji. Novost so tudi črni profili v obstoječih družinah Virgo in Corona ter frost steklo.

Najširši segment pa so izdelali v programu pohištva. Na trgu se bodo predstavili z drznim pohištvom Malaya, elegantno Pandoro, rustikalno Blanche in ekonomično Evelin.
V katalog z izdelki najvišjega cenovnega razreda Kolpa san PREMIUM pa so uvrstili 2 novi konceptualni kopalnici – Ramona (zajema prostostoječo kopalno kad, tuš kadico, pohištvo) in Lolly (prostostoječa kopalna kad, tuš kadica, pohištvo). Novost je tudi prostostoječa kopalna kad Antiq ovalne oblike z izrazitim naslonom za glavo ter monolitni umivalniki Ramona, Heaven in Petra.