Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice

DU Prečna uspešno izvedlo letni zbor

Piše: R.K.

Čas objave:
05.02.2024 08:37

V petek je Društvo upokojencev Prečna organiziralo svoj redni letni zbor članov, ki se ga je udeležilo 76 članic in članov ter različni vabljeni gostje. Zbor je otvoril predsednik društva, gospod Drago Sikošek, z enominutnim molkom v spomin na preminule člane v preteklem letu in s predstavitvijo kandidatov za delovno predsedstvo in druge organe.

Delovni predsednik, gospod Drago Šulc, je nato povabil predsednika Sikoška, da poda poročilo o delovanju društva v preteklem letu, kjer je izpostavil socialne aktivnosti, športne uspehe in izdajo glasila »PO SRCU MLADI – INFORMATOR 2023«. Sledila so poročila, ki so odražala bogato društveno življenje in pozitivno finančno stanje društva. Letni delovni načrt je bil v celoti realiziran, program dela in finančni načrt za leto 2024 pa sta bila soglasno sprejeta.

Na zboru so bila podeljena priznanja trem zaslužnim članom za njihovo zvestobo in prizadevno delo v društvu. Dogodek so z nagovori obogatili tudi vabljeni gostje iz različnih organizacij, ki so pohvalili delo društva in zaželeli veliko uspehov v prihodnje.

Poleg uradnega dela je bil čas tudi za poklon zadnjemu umrlemu članu društva z darilom cvetličarne Amaryllis. Zbor se je zaključil s prijetnim druženjem ob zakuski in cvičku, kjer so se spomnili tudi tistih članov, ki se dogodka niso mogli udeležiti zaradi zdravstvenih razlogov.