franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

FOTO: Na plesnih stopničkah Nal in Jasna

Piše: R.K.

Čas objave:
29.06.2018 17:09

Medvode so pred kratkim gostile skupno Državno prvenstvo vseh plesnih sekcij, ki ga je organizirala Plesna zveza Slovenije. Bronasto odličje je vnovič pripadlo plesnemu paru Nal Lakič in Jasna Potočar iz Plesnega kluba Novo mesto, saj sta v številčno najmočnejši kategoriji starejših mladincev v kombinaciji standardnih in latinsko-ameriških plesih več kot prepričljivo osvojila 3. mesto.

03.jpg

Prvenstvo v kombinaciji 10 plesov se je začelo v zgodnje popoldanskih urah in se vseskozi prepletalo z disciplinami rokenrola in para plesom. V vseh starostnih kategorijah so pari plesali finala, medtem ko še vedno najštevilčnejša kategorija ostajata mladinska in starejše mladinska, ki sta tekmovanje začeli s polfinalom.

01.jpg

Najboljši novomeški plesni par se je v kategoriji starejših mladincev na tekmovalnem odru pojavil kar dvajsetkrat in pod budnim očesom sedmih sodnikov odplesal standardne in latinsko-ameriške plese.

Stopničke za Plesni klub Novo mesto niso presenečenje, saj sta Jasna Potočar in Nal Lakič s tretjim mestom in bronasto medaljo samo še utrdila svoje mesto v vrhu svoje kategorije.

Državna prvaka v kombinaciji 10 plesov za leto 2018 v absolutni, članski konkurenci sta postala Jure Bergant in Milana Chekanova iz Plesnega kluba Feniks Ljubljana.