stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

FOTO: Dušan Vodlan kljub upokojitvi še vedno zelo aktiven

Piše: PK LUKEC, Sandi Lekše

Čas objave:
19.02.2020 08:06

Ustanovitelj in pionir plesne dejavnosti v Krškem in Posavju Dušan Vodlan, se je v četrtek, 13.02. 2020, uradno upokojil in naslednji dan povabil v Hotel City Krško svoje sorodnike in prijatelje na zabavo, s Čudežnimi Polji iz Maribora. Seveda pa to ni čisto pravo slovo, saj bo še vedno prisoten v klubu kot športni direktor in bo deloval na področju Internacionalnega plesnega sodnika v standardnih in latinskoameriških plesih ter modernih tekmovalnih plesih na domačem parketu in drugod po svetu.

zabava-ob-upokojitvi-dušana-vodlana, dušan-vodlan, krško
Zabava ob upokojitvi Dušana Vodlana
Foto: PK LUKEC

Dušan Vodlan: "Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil moji ženi Zorki, da mi je v teh letih stala ob strani v dobrem in slabem. Brez njenega razumevanja ne bi bilo vseh teh rezultatov in uspehov. Nato mojima sinovoma Sebastijanu in Luki za navdih v lepih in tudi težkih trenutkih, ki so v naši družbi stalnica. Vesel sem, da smo skupaj zmogli tako velike stvari. Spoštovanje! Zelo počaščen pa sem zaradi legende slovenskega plesa 92-letnega gospoda Franja Kozarja iz Maribora, ki se je odzval mojemu povabilu in smo lahko skupaj poklepetali o plesu.
Še posebej pa sem ponosen na začetek moje plesne poti v Krškem, ko sem bil tako rekoč prepuščen samemu sebi. Tistim, ki so mi pomagali na kakršenkoli način pa se iskreno zahvaljujem, bilo jih je veliko, zato jih ne bom imenoval, da ne bi koga izpustil. Bilo je ogromno srečnih in uspešnih trenutkov ter tudi nekaj razočaranj in nagajanj ter polen, ampak po vsakem padcu sem vstal še močnejši. Vsi moji projekti so zrasli iz mojih sanj, jaz sem živel svoje sanje in tako bo še naprej. Zato vsakemu želim, da sanja svoje sanje in da jih tudi uresniči. Veliko projektov in sanj se ne uresniči, predvsem zaradi enega razloga in to je vprašanje, ki si ga vsak postavlja »kaj si bodo drugi mislili«. Živite zase in svoje sanje! 

zabava-ob-upokojitvi-dušana-vodlana, dušan-vodlan, krško
Zabava ob upokojitvi Dušana Vodlana
Foto: PK LUKEC

Na koncu se zahvaljujem vsem svojim plesalkam, plesalcem, članom, tekmovalcem in drugim sodelavcem, s katerim smo doživeli in preživeli veliko lepih trenutkov v Celju, Laškem, na Senovem, Sevnici, Brežicah, Pišecah, Kozjem, Podčetrtku in v drugih krajih po Slovenji kjer sem deloval. V več kot štiridesetih letih jih je bilo zagotovo na deset tisoče."

zabava-ob-upokojitvi-dušana-vodlana, dušan-vodlan, krško
Zabava ob upokojitvi Dušana Vodlana
Foto: PK LUKEC