državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice Novo mesto

FOTO: Energijsko nabiti dnevi dolenjskega kluba tajnic

Piše: V.M.

Čas objave:
29.01.2019 12:34

Letos je za pripravo Motivacijskih dni Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije, prišel na vrsto Klub Dolenjske in Bele krajine. Članice so se odločile, da Upravnemu odboru, ki ga sestavljajo predsednice 11 klubov po Sloveniji, predstavijo Novo mesto.

DSC_0091.jpg
Energijsko nabiti motivacijski dnevi tajnic
J.M.

Hotel Center so določile za središče vsega dogajanja; v petek jih je s prisotnostjo počastil podžupan Boštjan Grobler, pridružila se jim je Maja Fink, PA/TL 2018, vinar Janez Colnar je pripravil degustacijo svojih vin, večer pa so v veselem razpoloženju zaključile z Ireno Potočar Papež, ki je zbranim predstavila zadnjo knjigo Nasmehni se!

DSC_0078.jpg
Tajnice so se srečale v Novem mestu
J.M.

V soboto so kolegice peljale v Muzej, na ogled razstave Leona Štuklja, kulinarični presežek so doživele v Oštariji, brbončice pa so razveseljevale v čokoladnici Berryshka, oboje v Dolenjskih Toplicah kamor so se odpeljale z avtobusom MPOV Črnomelj.

DSC_0325.jpg
Čokoladnica
J.M.

Seveda pa nismo mogle mimo lepo urejenega Glavnega trga in Pivnice Kralja Matjaža, kjer jih je postregel sam Matjaž Smodiš. Privoščile so si tudi dobrote iz Kmetije Butala ter pridelke Kmetije Klepec, donatorjev iz Bele krajine ter Sadjarstva Bučar iz Dolenjskih Toplic.

DSC_0263.jpg
Tajnice so se razvajale na različne načine
J.M.

Nedeljsko jutro so začele z nakupi, se sprehodile do Marofa in se iz vrha hriba seznanjale z zgodovino in zanimivostmi mesta, ki jih je z njimi delila resnično odlična in v Novo mesto zaljubljena Marjanca Trščinar Antić. Prehitro minevajo ure, ko so skupaj in to je tudi dokaz, da se imajo lepo, da z veseljem delajo za njihovo stanovsko organizacijo, se družijo in osebnostno razvijajo.

DSC_0369.jpg
Pred novomeško Knjižnico Mirana Jarca
J.M.