Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Novo mesto

FOTO: Iskreno o partnerstvu

Piše: Knjižnica Brežice, E.G.

Čas objave:
04.10.2019 09:55

Medsebojni odnosi neposredno vplivajo na kakovost življenja vsakega posameznika, partnerstva pa prinašajo številne izzive in so neusahljiv vir tem za pogovore. Gostja tokratne predstavitve IzBrano s Primusom, v Dvorani Savice Zorko v Brežicah, je bila Melita Kuhar. Štirinajsto v nizu predavanj je vodila predstavnica založbe Primus Mirela Smajić.

MK1.JPG
Melita Kuhar in Mirela Smajić (desno)
Foto: Knjižnica Brežice

Po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka pri delu uporablja svoje široko teoretično in strokovno znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Odnose raziskuje na vseh ravneh, saj so ravno ti neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Je ustanoviteljica Svetovalnice – nevtralnega prostora, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh področjih odnosov. Pri svojem svetovalnem delu se osredotoča na trenutno stanje in prihodnost namesto na preteklost.

Parom želi pomagati poiskati metode, tehnike in vsebine, s katerimi se začnejo zavedati pomembnosti vložka lastne volje, želje, časa ter energije v reševanje nastale situacije. Prav o tem pa piše tudi v zadnji knjigi z naslovom Iskreno o partnerstvu.

MK3.JPG
Iskreno o partnerstvu z Melito Kuhar
Foto: Knjižnica Brežice