otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 23. septembra

planeti Svet24.si

Tedenski horoskop: doseči se bo dalo veliko, a bo...

otroci, mobilni telefon Svet24.si

Slovenski psihiatri pozivajo: prepovejte mobitele ...

AdobeStock_130683533 Odkrito.si

Katero bolezen razkriva vonj tvoje kože?

Ula Furlan in Miša Molk Premiera Kralj na Betajnovi 2014 - M24 - MVavpotič Njena.si

Ula Furlan se je preselila nazaj k mami Miši Molk

ljubezen-na-vasi Njena.si

Se je spomnite? Paulina se je vrnila v vsem svojem...

Novice Primostek

FOTO: Kamp Big Berry so uradno odprli

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.06.2016 16:34

Na lokaciji starega kampa Primostek, v bližini sotočja rek Kolpe in Lahinje, so popoldne odprli prvi lifestyle kamp Big Berry.

V kampu, kjer je 7 luksuznih mobilnih hišk, bodo razvili povsem nov koncept turizma. Gre za nov koncept turizma, mobilne hišice so obdane z naravo, imajo skoraj zasebno plažo ob Kolpi

Luksuzne mobilne hiške so obdane z naravo in daleč od množic, s skoraj zasebno plažo ob reki, v kampu pa želijo povezati lokalne ponudnike - domače in tradicionalne ter tudi sodobne hrane, ponudnike športnih in drugih dejavnosti v naravi, kmečkega turizma in in ostale turistične ponudbe.

Gostom je na voljo 7 luksuznih mobilnih hišic, površine 34m2. Večina hišic sodobnega designa je družinskih in so opremljene s po tremi spalnicami, ena ima dve spalnici, ena pa je namenjena le parom in ima zgolj eno spalnico ter večji dnevni prostor.

Vse mobilne hišice so razkošno opremljene - imajo svojo kuhinjo, kopalnico in veliko zunanjo teraso, satelitsko TV, klimo, wifi, gostom pa bo na voljo brezplačna uporaba športnih objektov - odbojka, kanuji, kolesa. Cena najema mobilne hišice vključuje tudi zajtrk iz lokalnih sestavin, ki ga bodo zjutraj dostavili pred hišico. Gostom je na voljo tudi zasebni jaccuzi.

Kot je povedal vodja kampa Peter Aleksander Guštin, bodo leto dni namenili zgolj promociji ponudbe, saj v teh dneh v zameno za poročanje gostijo številne svetovne novinarje, na praksi pa so tudi študenti iz različnih držav, kjer pridobivajo nove izkušnje in posredujejo svoje predloge.

Župan Občine Metlika Darko Zevnik je pred odprtjem za radio Krka povedal, da je bil kamp v Primostku dolgo časa rak rana belokranjskega turizma. Z novimi lastniki, z novim konceptom in ponudbo, vpeto v prostor, pa v tako zasnovanem prostoru vidi možnost uspeha.

Vodja kampa Peter Aleksander Guštin - izjava


Župan Občine Metlika Darko Zevnik - izjava