stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Novo mesto

FOTO: Kolpa ob Krki

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.09.2016 17:27

Podjetje Kolpa d.d. Metlika je, tako kot vsako leto, pripravila druženje zaposlenih z zabavo in letos prvič dodali še akcijo s kolesarjenjem. Sodelujoči so po zabavi, ki je trajala do jutra, v Novem mestu sedli še na kolo in se popeljali ob reki Krki.

Po uradni zabavi podjetja, ki je v petek trajala do jutranjih ur so se kolesarji zaposlenih podjetja Kolpa, d.d. Metlika z direktorjem g. Mirjan Kulovcem na čelu, odpravili na kolesarjenje. Pot jih je popeljala preko Kostanjevice na Krki, kjer ima podjetje Kolpa tudi obrat, do Podbočja, kjer so se po 32 km vožnje, ki je v eno smer trajala 1 uro in 20 min, okrepčali v gostilni Gadova peč oz. pri Kerinu in po kosilu odpravili nazaj do Novega mesta.

Tako so skupaj prekolesarili 64 km, na poti pa sta jih spremljali tudi dve spremni vozili za vsak primer, če bi kdo omagal. Vreme je bilo zelo prijetno, spremljala jih je tudi rahla sapica, ki je pomagala, da so premagali tudi malo bolj zahteven teren. Na cilju so zadovoljni sklenili, da kolesarsko turo naredijo tradicionalno in jo ponovijo naslednje leto.