stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Krško

FOTO: Krški "hiphoperji" letos prvič

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.01.2013 13:28

Minuli vikend je v Mariboru potekal 2. Pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Tekmovanja se je udeležilo tudi 16 hip hop plesalcev iz Plesnega kluba Lukec iz Krškega.

V soboto so tekmovali pionirji in mladinci. Med najmlajšimi je v kategoriji hip hop solo pionirke 12. mesto osvojila Eva Krošelj. Med nekoliko starejšimi, sta v kategoriji hip hop pari mladinci, vrhunski rezultat s 6. mestom dosegla Mark Gerjevič in Jasna Preskar. Mark je prav tako tekmoval v kategoriji hip hop solo mladinci in dosegel odlično 3. mesto. Med mladinskimi malimi skupinami pa je tekmovala tudi skupina RED CREW v sestavi Tilen Bogovič, Alja Kolman, Eva Krošelj, Maja Koretič, Viktorija Jeras in Nadina Kosinac, ter dosegla 5. mesto.

V nedeljo so tekmovali člani. V jutranjih urah so najprej tekmovale hip hop solo članice. PK Lukec je imel v tej zelo množični kategoriji 5 plesalk. Dosegle so naslednje rezultate: Patricija Štrbuncl Jalovec 12. mesto, Kaja Cizelj 20. mesto, Špela Švab 21. mesto, Tjaša Rupar 26. mesto, Nina Planinc 31. mesto. V popoldanskem delu so člani PK Lukec tekmovali še v street show kategorijah. Tukaj imajo tekmovalci koreografijo narejeno na lastno glasbo in z določeno vsebino. V street show solo članice je s točko DJ Pato 7. mesto osvojila Patricija Štrbuncl Jalovec. Med street show pari člani pa so tekmovala dva Lukčeva para; Kaja Cizelj in Sara Štirn sta s točko Frizerki osvojili 5. mesto, Agata Stane in Katja Vogrin pa s točko Palčka Muzikalčka 7. mesto.