nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Brežice

FOTO: Na Dnevih podjetniških priložnosti še eno dobro obiskano predavanje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.02.2017 13:30

Drugo predavanje, ki se ga je v sklopu Dnevov podjetniških priložnosti v Brežicah udeležilo skoraj 40 udeležencev, je organizator »razdelil« na dva dela. Gostili so dva predavatelja oziroma strokovnjaka spletnih orodij.

V prvem delu srečanja je Matija Zajšek, strokovnjak za content marketing, spletno optimizacijo (SEO) in gradnjo povratnih povezav, spregovoril o načrtovanju spletne strani, o »organski« optimizaciji spletnih strani in utemeljil razloge, zakaj je potrebno »delo« na vsaki spletni strani.

Drugi del predavanja pa je bil namenjen predstavitvi spletne strani www.discoverbrezice.com in njenega statističnega ozadja. Podrobne številke je predstavil Sašo Panić, ki je razvil omenjeno spletno stran in je strokovnjak na področju spletnih rešitev in optimizacij spletnih procesov. Poudaril je, da to niso le številke, ampak so to podatki, ki veliko povedo o uporabnikih spletne strani in lahko služijo kot pomoč za nadaljnji razvoj in razvoj storitev, namenjenih približevanju uporabnikom.


Prihodnji torek bo ob 15:00 uri strokovna delavnica o trženju za kmetijske in turistične ponudnike, na kateri bodo sodelovale tri predavateljice z bogatimi izkušnjami. To bodo doc. dr. Tanja Lešnik Štuhec, Urška Topolšek Planinšek in Mojca Polak.